مجله خبری عصر ایران

راهنمای خرید لوازم خانگی | نظرات درباره لوازم خانگی | معرفی فروشگاه های برتر لوازم خانگی | بررسی فروشگاه های فرش | بررسی فروشگاه های کالای دندانپزشکی

مجله خبری عصر ایران

راهنمای خرید لوازم خانگی | نظرات درباره لوازم خانگی | معرفی فروشگاه های برتر لوازم خانگی | بررسی فروشگاه های فرش | بررسی فروشگاه های کالای دندانپزشکی

در اینجا سعی می کنم انواع لوازم خانگی بررسی کنم و سایت های مفید رو معرفی کنم.

راهنمای خرید لوازم خانگی | نظرات درباره لوازم خانگی | معرفی فروشگاه های برتر لوازم خانگی | بررسی فروشگاه های فرش | بررسی فروشگاه های کالای دندانپزشکی

طبقه بندی موضوعی

شنبه, ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۰۲:۲۶ ب.ظ

۰

عسل ارگانیک چیست؟

شنبه, ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۰۲:۲۶ ب.ظ

منظور از عسل وحشی چیه؟

وقتی بخوایم توضیح بدیم که منظور از عنوان وحشی برای این ماده زردرنگ خوشمزه چیه، اول باید بدونین که دو تا چیز مثل زنبورعسل  وحشی و عسل گل‌های وحشی توی تولید این مدل تاثیر داره.

میپرسین یعنی چی؟

وقتی به یه عسل، وحشی گفته میشه که یا زنبورش یا نوع گلی که زنبور استفاده کرده، وحشی باشه.
از اونجایی که زنبورهای وحشی این مدل از عسل رو تولید میکنن، بد نیست اینم بدونین که تفاوت زنبورهای وحشی با زنبورهای اهلی اینه که این دسته از زنبورها از انواع گل‌ها تغذیه میکنن.

زنبورهای اهلی همون زنبورهایی هستن که زنبوردارها براشون کندو میسازن و کندوها رو نزدیک یه مدل گل مثل اقاقیا، آویشن و غیره میزارن.

بخاطر همین این زنبورها فقط اطراف همون محیط هستن و فقط از همون گل‌ها تغذیه میکنن.

ولی زنبورهای وحشی اصلا چنین خصلتی ندارن.

چون که اونها مثل عشایرها از جایی به جای دیگه میرن.

بخاطر همین فقط یه نوع گل رو استفاده نمی کنن و ممکنه که گرده گل‌های متفاوتی رو بخورن.

بخاطر همین به ماده‌ای که این زنبورها تولید میکنن، عسل وحشی گفته میشه.

  • از نظر کیفیت:

عسل وحشی کیفیت بسیار بالایی دارد که قابل قیاس با عسل های دیگر نیست و حتی با عسل های

طبیعی و ارگانیک نیز متفاوت است. عسل هایی که در شکاف کوه ها تولید می شود از این جهت با

عسل های دیگر تفاوت دارد

یکی از تفاوت های عسل کوهی با عسل های دیگر در طمع و مزه ویژه عسل کوهی است.

در واقع طعم و مزه چیزی است که هیچ آزمایشگاهی قادر به آزمایش آن نیست و هیچ زبانی

هم قادر به توصیف آن نیست. درست شبیه این است که به فردی که هرگز سیب ندیده و

نخورده است بخواهید مزه و عطر سیب را توضیح بدهید! با این توضیحات روشن می شود که

عسل کوهی یا عسل وحشی یعنی عسلی که زنبورهای عسل وحشی به طور خودجوش

و بدون دخالت و خواست انسان تولید می کنند بسیار کمیاب و نایاب هستند و باید ادعای افراد

مدعی در مورد داشتن این عسل را به سختی پذیرفت.

تفاوت عسل کوهی با عسل مرغوب طبیعی از نظر آزمایشگاه

از نظر فاکتورهای آزمایشگاهی تفاوت چندانی میان این دو عسل وجود ندارد.

فاکتورهایی که در آزمایشگاه در مورد عسل آزمایش می شوند عبارتند از :

  • میزان ساکارز
  • میزان آب
  • میزان دیاستاز
  • میزان HMF
  • میزان اسیدیته

اگر عسل کوهی و عسل خالص بدون شکر کندو را از نظر فاکتورهای بالا با هم مقایسه کنیم می بینیم

این مطلبم میتونه مفید باشه !  شکارچیان عسل وحشی

تفاوتی بین این دو عسل وجود ندارد  آزمایشگاه تنها می تواند روشن کند که عسل

مورد آزمایش تا چه اندازه طبیعی است و چقدر حرارت دیده است و چقدر کهنگی دارد و آیا توسط

زنبور عسل تولید شده است یا توسط انسان و با مواد شیمایی ساخته شده است.

آیا عسل کوهی، عسل ارگانیک است؟


بله عسل کوهی عسل ارگانیک و عالی ترین عسل ارگانیک محسوب می شود . در واقع هر

عسل کوهی و درمانی، ارگانیک محسوب می شود ولی هر عسل ارگانیک، کوهی محسوب نمی شود.

امروزه توسط انسان عسل های ارگانیک تولید می شود که بسیار مرغوب هستند ولی با این حال

این عسل های ارگانیک نیز کوهی محسوب نمی شوند.

انواع عسل از نظر نحوه تولید:

عسل های کوهی یا عسل های وحشی: این عسل ها در شکاف صخره ها و کوه ها

و بالای درختان و حتی در زیر زمین تولید می شود. انسان در تولید این عسل ها هیچ دخالتی ندارد

و انسان فقط این عسل ها را برداشت می کند.

عسل های ارگانیک: این عسل ها توسط زنبور تولید می شود و زنبوردارد در تولید این عسل از داروهای

ضد آفت استفاده نمی کند. ظروف بسته بندی این عسل نیز شیشه ای است و از ظروف پلاستیکی

استفاده نمی شود. همچنین این عسل در روستاها و شهرهای پاکیزه تولید می شود و آلودگی هوا

به عسل سرایت نمی کند.

بیشتر  بخوانید : عسل برای درمان دیابت 

عسل های طبیعی: در این نوع عسل، زنبور عسل، عسل را از شهد گلها و گیاهان منطقه تولید می کند.

ساکارز این عسل کمتر از ۵ درصداست و عسل مرغوب به حساب می آید. زنبور دار در تولید این عسل از

داروهای کنترل آفات به طرز استاندارد استفاده می کند.

عسل های تغذیه ای. در این نوع عسل، زنبور با خوردن شربت شکر، عسل را تولید می کند. این عسل

ساکارز بالاتر از استاندارد دارد. در این نوع عسل، عسل توسط زنبورتولید می شود ولی به علت تغذیه با شکر

خواص گلها و گیاهان در این نوع عسل کمتر دیده می شود و ازطرفی به علت اینکه شربت شکر وارد معده

این مطلبم میتونه مفید باشه !  از کجا بفهمیم عسل طبیعی است

زنبور عسل شده است، مقداری از خواص عسل در این نوع عسل وجود دارد.

عسل های مصنوعی این عسل ها در کارخانه و با ترکیب شکر و مواد مختلف و با حرارت دادن آن تولید

می شود. در تولید این عسل زنبور عسل هیچ دخالتی ندارد. این ماده به علت شکر و مواد افزودنی و ترکیبات

شیمیایی،  برای سلامتی انسان بسیار خطرناک است.

https://1da.ir/L2LAq3Xv

https://0rz.tw/Sl6Xg

yun.ir/ynfjh2

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی